Artikelen van Fairyland Distribution in consignatie in uw winkel

Consignatie

Het is momenteel mogelijk om een gevulde Rubinato Schrijfwaren display of Gladius minisword display voor 3 maanden in consignatie af te nemen.

Voor wie:
Museumshops, tijdelijke tentoonstellingen of wanneer er voor een bepaalde periode een winkel wordt gecreeërd kunnen wij onze produkten binnen Nederland ook in consignatie leveren. Zonder dat u in onze producten hoeft te investeren kunnen er enkele series geleverd worden welke u voor een bepaalde tijd in uw winkel kunt tonen voor de verkoop. Na afloop van de consignatieperiode kan hetgeen wat niet verkocht is worden geretourneerd. De artikelen die niet teruggestuurd zijn worden na afloop met u verrekend.

Kosten:
Aangezien we hierdoor een deel van onze voorraad gratis ter beschikking stellen brengen we voor deze service 10% extra kosten in rekening op de normale inkoop prijs. Stel u krijgt 100 artikelen in consignatie, na afloop van deze periode stuurt u wat niet verkocht is aan ons terug, bijvoorbeeld 75 artikelen. Wij brengen dan 25 artikelen in rekening en berekenen hiervoor de netto inkoopprijs + 10% en de BTW. Ongeacht de verkoop brengen we per levering € 7,50 excl. BTW verzendkosten in rekening.

Enkele regels:
Wij vragen u wel om minimaal onze advies verkoopprijs te berekenen aan uw klanten.

We sturen een pakbon mee met de geleverde artikelen. Deze dient gecontroleerd te worden en vervolgens te worden getekend. Het getekende exemplaar stuurt u zo snel mogelijk terug naar Fairyland-Distribution.

De uitgeleende artikelen en displays blijven te allen tijden eigendom van Fairyland-Distribution, u bent zelf verantwoordelijk voor eventuele diefstal, vermissing of beschadiging van onze producten. Wat wij retour krijgen wordt van het totaalbedrag afgehaald, de rest wordt in rekening gebracht. Het is raadzaam om bijvoorbeeld sieraden in afgesloten vitrines te plaatsen.

We dienen de artikelen graag in dezelfde staat terug te ontvangen zoals u ze heeft ontvangen.

Er kunnen alleen verpakkingseenheden worden afgenomen, bijvoorbeeld kaarten per 6 stuks, deze mogen wel per stuk worden verkocht en los worden teruggestuurd.