Fairyland Distribution

Geschiedenis:
Fantasyshop Fairyland is in 2003 gestart als internetshop, naast deze internetwinkel staan we ook regelmatig op de grotere (fantasy) beurzen. Doordat we in een jaar tijd flink zijn gegroeid hebben we in december 2004  onze winkel in het centrum van Helmond geopend. Na 10 jaar werd ons assortiment te groot en zijn we verhuist naar een groter middeleeuws pand in een beter liggende straat in het centrum.
Particuliere kopers kunnen via deze website inkopen, maar ons assortiment op onze website www.fairyland.nl is veel uitgebreider. Hierop staat ons complete winkel assortiment.
Ook zijn er diverse winkels die onze produkten verkopen, een complete lijst vindt u bij "waar te koop".
 
Vanwege de regelmatige vraag of we ook groothandel zijn, zijn we in 2015 gestart met groothandels activiteiten en distrubutie. Aangezien we al zeer lange tijd onze produkten in het buitenland inkopen is het voor winkeliers in Nederland en België makkelijker om via ons in te kopen. Voor aanvraag voor een groothandels account kunt u het een mailtje sturen of gebruik maken van het contact formulier, geef hierin uw gegevens en het nummer van de Kamer van Koophandel door. Na goedkeuring kunt u inloggen met dit account en zijn de groothandels prijzen zichtbaar. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.
 
De administratie- en verzendkosten:
Voor de groothandels inkoop hanteren wij een minimale orderwaarde van  € 25,00 exclusief BTW. De administratie- en verzendkosten bedragen € 7,50 voor bestelling die binnen Nederland worden verstuurd en € 14,50 voor bestelling naar België en andere landen binnen de EU.
Wij leveren franco indien uw bestelling excl. BTW binnen Nederland meer is dan € 250,00 en naar het buitenland binnen de EU €  350,00. Uw bestelling wordt verstuurd via PostNL.
 
Betaling:
Nieuwe klanten buiten Nederland dienen de betaling vooraf te voldoen, u krijgt van ons een proforma faktuur, na ontvangst van de betaling wordt uw bestelling door ons verwerkt en verstuurd.
Bij bestaande klanten binnen Nederland wordt de faktuur mee gestuurd welke binnen 14 dagen na ontvangst dient te worden voldaan.
 
Reclamering:
Wanneer u onverhoopt iets mist in uw pakket welke wel op de pakbon staat vermeld of wanneer een artikelen beschadigd is dient u dit binnen 48 uur na ontvangst van het pakket aan ons te melden.
Wij zullen dan dan zo snel mogelijk tot een passende oplossing proberen te komen. Indien het pakket beschadigd bij u binnen komt dient u dit meteen aan te tekenen op de aftekenlijst van de vervoerder.

Adres gegevens:
Fairyland is gevestigd in Den Haag, We hebben ook een winkel in Helmond, eventueel zijn de artikelen ook te bezichtingen en meteen af te halen in Helmond.

Administratie adres:
Akeleistraat 30
2565 NX  Den Haag
Nederland
Tel: 06-51212079

Kvk: 27247208

Winkel adres:
Dorpsstraat 66
5735 EE  Aarle-Rixtel
Nederland
Tel: 0492-330216

 

Kijk voor nieuwe artikelen op onze facebook pagina, de nieuwste series en aankondigingen van nieuwe artikelen worden daarop vermeld.